FOLDALREKLMOKHIRDETSEKREGISZTRCIWEB-MLM HonlapSITE-MLMWEB-MLM Pelso-shop toborzjaKapcsolat

Óriási visszhangja van az Emailcím Katalógusnak..

Rengeteg visszajelzést kapunk.
Nagyon sokan helyeslik a kezdeményezést, de vannak szép számmal olyan visszajelzések is, melyben, teljes mértékben elutasítják ezt a kezdeményezést.

Most az egyik különösen kedves, helyesl levelet  ismertetjük Önökkel.

Kedves WEB-MLM Központ

Nagy érdekldéssel olvastam az Önök hírlevelét, az Emaílcím Katalógusról.

Bevallom elsre meghökkentett a dolog, mert én még ilyen szolgáltatásról nem hallottam.
De csak egy pillanatra hökkentett meg a hír, mert azonnal beindult a fantáziám, hogy mennyi mindenre lehetne használni egy jól mköd emailcím bázist.

Nem is tudom, hogy miért lengi körül annyi titokzatoskodás az email címeket. Folyamatosan jönnek olyan levelek, melyek kérik a címemet, mindegy, hogy milyen formáben. (Hírlevél feliratkozási lehetség, vagy valamilyen cikk letöltési lehetség, stb...) Biztosan tudja, mire gondolok. Minden levélben oda van írva, hogy a megadott adataimat titokban tartják, azt harmadik személynek nem adják tovább.

Aztán pár nap múlva megkapok egy nagyon sok email címmel ellátott körlevelet attól a személytl, akinek megadtam elzleg az e-mail címemet. 

Hát nem egyszerbb akkor, ha van egy nyilvános emailcím gyjtemény, ahova önként lépnek be az e-mailcím tulajdonosok?

Én személy szerint  sokkal, becsületesebbnek tartom, mint a fent említett e-mailcím megszerzési, próbálkozásokat. Persze kell szabályzattal biztosítani a mködését.

Gondolom, Önök azt is tudják, hogy törvény is szabályozza a kéretlen levelek küldését. Csak azt nem tudom, hogy miért.

Hát nem arra való az Internet, hogy az Információk szabadon áramoljanak?

 Elmondok egy történetet, ha megengedik nekem, hogy miért voksoltam én igennel az Ötletükre.

 Velem történt meg tavaly nyáron.
Egyik délután hazaértem a munkából, nagyon fáradtan. Elkezdtem az otthoni tevékenységeimet, (takarítás, pakolás a gyermekeim szobájában, stb.)

 Közben csörgött a telefonunk, a gyermekem felvette, majd amikor egy hang kérte, hogy velem szeretne beszélni, átadta a kagylót. Miután jeleztem, hogy én vagyok akivel beszélni akar, mintha felhúzták volna, gyorsan elkezdett valaminek a bemutatásába, amibl nem sokat értettem. De olyan gyorsan beszélt, hogy képtelen voltam megszakítani. Közben a gyermekeim ki-be futkostak a lakásban, és olyan zajosak voltak, hogy nem értettem tisztán a telefonálóm hangját. Csak azt értettem, hogy bemondta a nevemet, és a címemet, és megkérdezte, hogy helyesek e az adatok. Amikor azt mondtam, hogy igen helyesek, akkor udvariasan elköszönt és ezzel véget is ért a telefonos beszélgetés. 

Pár nap múlva érkezett egy csomag, amiért 70.000.-Ft-ot akart elkérni a futár.

Teljesen ledöbbentem, mert én nem rendeltem semmit. És akkor derült ki, hogy az, az aminózus, telefonbeszélgetés, valójában egy értékesítés volt. Természetesen, visszaküldtem a csomagot, hiszen én nem tudok csak úgy megrendelni semmit, fleg nem ennyiért.

 Ezt követen többször is visszahívtak egy cégtl, hogy nem áll módjukban a terméket visszavenni. Hiába mondtam nekik, hogy én soha nem vásárolok telefonon. Aztán a végén, sok huzavona után közölték, hogy a visszaszállításkor az áru megsérült és ki kell fizetnem.

Az ügynek még nincs vége, ma sem.

 Ezzel a történettel csak azt kívánom mondani, hogy ha e-mailben kerestek volna meg, ez biztos, hogy nem történik meg.
Hiszen az csak rám van bízva, hogy mikor nézem meg a leveleimet, és, ha nem érdekel, csak egy kattintás és már el is felejthetem. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb levelez programnak van olyan funkciója, hogy bizonyos e-mail címekrl letilthatom a beérkez leveleket.

 No és szerintem az sem mellékes, hogy az írás megmarad, a szó pedig elszáll.

 Sokkal szívesebben kommunikálok e-mail útján, mint telefonnal.
Egy e-mail levelet többször is el tudok olvasni, ha szükséges.  Míg egy telefonbeszélgetést igen ritkán tudok visszahallgatni.

 Ezért nem értem, hogy miért lehet telefonkönyv, már hosszú ideje, és miért nincs egy olyan e-mailcím gyjt adatbázis, melyhez az emberek önként csatlakoznak. 

 Persze ez is, mint minden bázis, csak akkor mködik eredményesen, ha minél több adatot tartalmaz. Ezért eldöntöttem, hogy segítek Önöknek minél szélesebb körben elterjeszteni ezt a szerintem óriási kezdeményezést.

 Természetesen a jelentkezésemet már elküldtem, és várom a többi teendimet. Mert Gondolom, hogy ennyi nem elég ahhoz, hogy Katalógus tag legyek.

 Még egyszer gratulálok az Ötletükhöz.

 Üdvözlettel: XY.

 

Elnézést kérek, de azért nem írom ki a levélíróm nevét, mert nem kértem engedélyt arra, hogy felrakjam ezt a levelet a honlapra. És Mi valóban nem adjuk ki olyan partnerünknek az adatait, akitl nem kapunk eltte engedélyt.

Azért jelentetjük meg ezt a levelet, mert igen szemléletesen mutatja be a telefonkönyv és az Emailcím Katalógus közötti különbséget.   

 A Következ cikkünk arról fog szólni, hogy milyen funkciói lesznek az Emaílcím Katalógusnak.

 

Szeretettel várjuk Önt is ide vissza a honlapunkra

 

Üdvözlettel: WEB-MLM Központ